Eventprovider » Bedrijven


Afbeeldingen

Another Level

Organization, Management, Production & Promotion Concerts & Events

Another Level is gespecialiseerd in het organiseren, produceren & promoten van evenementen & concerten, het adviseren aan derden met betrekking tot het organiseren van evenementen & concerten, conceptontwikkeling, management, tourmanagement & productiemanagement van artiesten, gezelschappen & personen.

Flow Provider

Flow Provider organiseert evenementen, projecten en workshops op het gebied van straatcultuur, straat- en lifestylesport. Daarnaast adviseren en ondersteunen we bij het opzetten van organisaties, projecten, lesprogramma’s, voorzieningen, evenementen en het opleiden van docenten.

Naast het workshopaanbod en de losse projecten, kunt u bij Flow Provider ook terecht voor advies op het gebied van hiphop en straat- en lifestylesporten.

Voor advies op het gebied van projecten en organisatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Soms is een eenmalige brainstormsessie reeds voldoende om onze input te kunnen geven, in andere gevallen zijn wij betrokken bij de gehele totstandkoming van een project en alle varianten daar tussen.

Longboardlessen

Op een longboard in plaats van op een fiets? Samen cruisen? Longboarden leren met een groep collega’s of vrienden kan resulteren in een nieuwe gezamenlijke hobby want we voorspellen dat de meesten ermee door zullen gaan.

Er kunnen in verschillende groepsgrootte workshops van verschillende duur worden gegeven. De workshops kunnen overal plaatsvinden, bijvoorbeeld op een parkeerterrein van een bedrijf, mits de ondergrond geen oneffenheden bevat, dus bijvoorbeeld op asfalt. Er worden workshops door heel Nederland en België verzorgd.

Voor meer informatie op maat neem contact met ons op!

Ook kunnen de workshops worden gecombineerd met bijvoorbeeld een surfles en BBQ of andere soorten workshops die op www.flowprovider.com te bekijken zijn.

Website Wonder

Ontwikkeling van Websites, Apps en Augmented Reality

Beschrijving afbeelding

Referenties

Referenties 1
Referenties 2
Referenties 3

Trefwoorden

Trefwoord 1
Trefwoord 2
Trefwoord 3

Adres : Louis Couperusplein 6
Postcode : 2514HP
Plaats : Den Haag
Vestiging : NL: Zuid-Holland
Website : www.websitewonder.nl
Telefoon : + 31 6 24646349

Contactpersoon

Naam : Dominique Kersten
Functie : Web Developer
Telefoon : + 31 6 24646349
Email: d.kersten@websitewonder.nl